2014. február 13., csütörtök

Mesekavics

Simogattatok már bálnát? Sőt, megengedték már nektek valahol, hogy megérintsetek egy festményt? Nos, ha nem, akkor ismerjétek meg a Mesekavicsot. A gyönyörű, kézzel festett kavics pandalákkal, baglyokkal és varázslatos lényekkel elmeshélhetünk egy történetet, a gyerekek megeleveníthetik életük aktuális eseményeit, eljátszhatják az őket feszítő érzelmeket, problémákat, amiket főleg kisgyermekkorban olyan nehéz megfogalmazni. A hátoldaluk mágneses, így a gyerekek kedvükre tologathatjátk őket, és a festett hátterek segítségével a dzungeltől a tenger mélyéig utazhatunk velük. A hozzájuk készült interaktív képek pedig a gyerekszoba díszeivé válhatnak. Mivel egyedi rendelésre is készülnek képek, maximum 100x50 cm-s méretben, akár egy egész tengeröble lehet a gyerekeknek, benne minden családtagot megszemélyesítő kaviccsal. Igazi, a szülő-gyerek kapcsolatot erősítő, a kreativitást és a képzelőerőt fejlesztő játék. 
Most pedig a tiétek lehet egy matricás pandalafa, vagy dzsungel szett 3 állattal! Nem kell mást tenni, mint itt, a megjegyzés rovatban leírni a nevetekkel együtt, hogy melyik a kedvenc Mesekavicsotok. Böngésszetek a  Mesekavics Facebook oldalán is. A játék vasárnap éjfélig tart, sorsolás hétfőn. A nyereményjáték lezárult!!


Coral Reef with Tigerstriped Violetfish by Mesekavics

Pandalas on a Pandala Tree - painted stone magnets by Mesekavics

Deep in the jungle of the imaginary Pandala Islands lives the pink parrot colony, the Pandala-lizard and the mysterious Shadow Panther...

Pearl eyed Owls on a Spotted Tree - Hand Painted Stone Magnets on a Standing Interactive Painting

Superhero Owls


Eggling painting

bagolynyaklanc_jatek-600x479.jpg

Képek: Mesekavics


4 megjegyzés: