2012. október 9., kedd

Hanna szobája

Hanna szobájában az elmúlt évben sok változás történt. Az események nyáron gyorsultak fel, amikor végre Dédinek hála, mi is beálltunk az Expedittel rendelkezők táborába. Bevallom meg kellett kötnöm pár kompromisszumot, például én régebben utáltam, ha a játékok elöl vannak, de be kellett látnom, a gyerek azzal játszik, ami szem előtt van.
Kis átrendezés, néhány új kiegészítő és máris teljesen más hangulatú lett az egész. Hannának is nagyon tetszik, azóta sokkal rendszeretőbb lett és nem (mindig) nekem kell éjjel lábujjhegyen a félhomályban elrakosgatni a cuccait. Egy szó, mint száz, itt egy kis önreklám.

Csak, hogy legyen mivel összehasonlítani, plusz a drámai hatás kedvéért, ilyen volt a szoba, amikor három évvel ezelőtt Hannuli birtokba vette:




És ilyen most:


Az ágy átkerült a másik oldalra, helyére Expedit került.


A régi komód az ágy helyéről Vilmos szobájába vándorolt, a polcra pedig kikerültek az eddig dobozokban szomorkodó szépséges játékok.




A rajzasztal átkerült a giga kosár helyére a sarokba, a ceruzák pedig új tárolót kaptak.


A kosárból átkerült a használatban lévő játékok többsége egy új, nyitott tetejű tárolóba, hogy a gyerekek jobban hozzáférjenek.




Vili szobájából átvándorolt a bézs párna, és hogy a másik párnán a matrioska ne legyen egyedül, rávasaltam még három öribarit neki.


3 megjegyzés:

  1. nagyon szép!
    Kisfiú szobájáról is lehet ilyet kérni?:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm:-)! Persze igyekszem megmutatni majd a másik gyerekszobát is.

      Törlés
  2. Tényleg jó...! Hanna mit szólt az átrendeződéshez?

    VálaszTörlés